Onze werkwijze

De stappen naar online succes.

(06) 42 08 83 87

We gaan graag voor je aan de slag om ook jouw website tot een groot succes te maken. Bel ons nu!

Welkom bij Webbureau Marcel Binken, waar creativiteit en technologie samenkomen om de digitale wereld vorm te geven. Wij staan klaar om jouw online aanwezigheid te transformeren en te optimaliseren. Benieuwd hoe we dat doen?

Webbureau Marcel Binken - Brainstormen
Brainstormen
Het begint allemaal met een brainstormsessie. We luisteren naar jouw doelen, behoeften en visie.

Door een diepgaand begrip van je bedrijf te krijgen, kunnen we een op maat gemaakte website ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw unieke identiteit.

Website ontwerpen
We begrijpen dat jouw website een cruciaal onderdeel is van jouw online succes. Daarom streven we ernaar om designs te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

Geen enkele website is hetzelfde, en wij geloven in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelen.

Webbureau Marcel Binken - Brainstormen
Website bouwen
Zodra het ontwerp door jou goedgekeurd, gaan we voor je aan de slag. Ze zetten het concept om in een functionele WordPress Website.

We hechten veel waarde aan responsiviteit en zorgen ervoor dat jouw website perfect werkt op verschillende apparaten. We zorgen ervoor dat de inhoud niet alleen informatief is, maar ook aansluit bij je merkpersoonlijkheid.

Testen en kwaliteit
Voordat we de website live zetten, onderwerpen we deze aan grondige tests en kwaliteitsborging. We willen er zeker van zijn dat alles soepel verloopt en voldoet aan de hoogste normen.

Daarvoor nodigen we ook een selecte groep mensen uit de site te bezoeken en feedback te geven. We nemen feedback serieus en passen waar nodig aan voor een perfect resultaat.

Lancering
Na succesvolle tests is het tijd om je gloednieuwe website te lanceren. We vragen zoveel mogelijk mensen de website te bezoeken en hun kritiek te geven.

Zo kunnen we de website nog beter maken en de usability en de beleving naar het hoogste niveau tillen.

Zin om te starten met jouw website?

Wij geloven in de kracht van een sterke online aanwezigheid. Of je nu een start-up bent die de markt betreedt of een gevestigd merk dat een digitale make-over nodig heeft, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw digitale reis kunnen beginnen.