Onze werkwijze

Welkom bij Webbureau Marcel Binken, waar creativiteit en technologie samenkomen om de digitale wereld vorm te geven. Wij staan klaar om jouw online aanwezigheid te transformeren en te optimaliseren. Benieuwd hoe we dat doen?

Webbureau Marcel Binken - Brainstormen
null

Brainstormen

Het begint allemaal met een brainstormsessie. We luisteren naar jouw doelen, behoeften en visie. Door een diepgaand begrip van je bedrijf te krijgen, kunnen we een op maat gemaakte website ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw unieke identiteit.
Kopje koffie? Alles over brainstormen
null

Concept en ontwerp

Wanneer we jouw visie weten gaan aan de slag met het creƫren van een visueel concept dat jouw merk weerspiegelt. Van wireframes tot volledige ontwerpen, we zorgen ervoor dat elk element doordacht en aantrekkelijk is.

We houden rekening met de gebruikerservaring en streven naar een ontwerp dat zowel esthetisch als functioneel is.

De basis voor het bouwen van een website
Webbureau Marcel Binken - Brainstormen
null

Website bouwen

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we voor je aan de slag. Ze zetten het concept om in een functionele WordPress Website. We hechten veel waarde aan responsiviteit en zorgen ervoor dat jouw website perfect werkt op verschillende apparaten.

Wij helpen je ook om pakkende teksten, afbeeldingen en video’s te produceren die je doelgroep aanspreken. We zorgen ervoor dat de inhoud niet alleen informatief is, maar ook aansluit bij je merkpersoonlijkheid.

Wat is een CMS en wat is WordPress?
null

Testen en kwaliteit

Voordat we de website live zetten, onderwerpen we deze aan grondige tests en kwaliteitsborging. We willen er zeker van zijn dat alles soepel verloopt en voldoet aan de hoogste normen.

We nemen feedback serieus en passen waar nodig aan voor een perfect resultaat.

null

Lancering en Onderhoud

Na succesvolle tests is het tijd om je gloednieuwe website te lanceren.

Maar onze betrokkenheid stopt daar niet. We bieden continue ondersteuning, updates en onderhoud om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig blijft.

Wij geloven in de kracht van een sterke online aanwezigheid. Of je nu een start-up bent die de markt betreedt of een gevestigd merk dat een digitale make-over nodig heeft, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw digitale reis kunnen beginnen.

Contact Met Marcel