Diensten

Websites, webwinkels, online marketing.

(06) 42 08 83 87

We gaan graag voor je aan de slag om ook jouw website tot een groot succes te maken. Bel ons nu!
WordPress Websites

WordPress Websites

Als ervaren WordPress specialisten bouwen we responsieve en goed presterende websites op basis van het WordPress-platform. We passen thema’s aan, ontwikkelen functionaliteiten en zorgen voor een solide technische basis.

Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe site, het aanpassen van een bestaande of het oplossen van technische uitdagingen, wij staan garant voor een vlekkeloze WordPress site waar je nog jaren mee vooruit kunt.

WooCommerce Webwinkels

Webbureau Marcel Binken bouwt webwinkels met WooCommerce.

WooCommerce is het flexibele e-commerceplatform voor WordPress. Met WooCommerce kun je moeiteloos producten toevoegen, inventaris bijhouden en betalingen verwerken, allemaal rechtstreeks vanuit je WordPress-dashboard. Kies uit een scala aan aanpassingsmogelijkheden om je winkel een unieke uitstraling te geven die past bij jouw merk en visie.

Woocommerce Webwinkel
Online Marketing

Online Marketing

Als full service webbureau helpen we ook vele ondernemers met hun online marketing.

We adviseren en implementeren effectieve online marketingstrategieën om je zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten aan te trekken. Van SEO-optimalisatie tot social media campagnes, wij helpen je jouw online doelen te bereiken.

We gaan graag ook voor jou aan de slag!

Zin in een website of webwinkel? Neem contact met ons op!