Webwinkels

WooCommerce Webwinkels met optimale conversie!

(06) 42 08 83 87

We gaan graag voor je aan de slag om ook jouw website tot een groot succes te maken. Bel ons nu!

Gemaakt met WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Je kunt je webwinkel gemakkelijk onderhouden en uitbreiden.

Goed vindbaar in Google

Jouw webwinkel is goed vindbaar in Google doordat we de site voorzien van de juiste SEO.

Veilig en snel

Jouw webwinkel is veilig en snel doordat we geen onnodige rommel in je website zetten en de site voorzien van de beste veiligheids plugins,

Webwinkels gemaakt met WooCommerce

E-commerce is voor iedere ondernemer toegankelijk met behulp van de krachtige tools van WooCommerce. WooCommerce is de webinkelplugin van WordPress. Met deze plugin is het opzetten en beheren van je online winkel gemakkelijk.

Daarbij zijn er talloze extra plugins waarmee je jouw WooCommerce shop geheel kunt aanpassen en uitbreiden: zo wordt jouw webwinkel uniek en geheel passend bij jouw stijl en visie!

Woocommerce Webwinkel

Een WooCommerce Webwinkel voor ongelimiteerd online succes!

Gebruiksvriendelijk

Met WooCommerce is het gemakkelijk een webwinkel te bouwen, te onderhouden en uit te breiden.

Flexibiliteit

WooCommerce biedt een ongeƫvenaarde flexibiliteit. Wij kunnen daardoor jouw webwinkel helemaal aan jouw wensen aanpassen.

SEO-vriendelijk

WooCommerce is van nature geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit maakt het gemakkelijker voor websites om hoger te scoren in zoekresultaten.

Schaalbaar

WooCommerce kan meegroeien met jouw bedrijf. Deze krachtige tool is ook klaar voor jouw toekomst.

Een webwinkel die bij jou past

Waarom een webwinkel van Webbureau Marcel Binken?

Fraai Design: Jouw webwinkel wordt visueel zeer aantrekkelijk. De site zal direct de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat bij bezoekers.

Vloeiende Functionaliteit: Met intuĆÆtieve navigatie en soepele interacties wordt jouw webwinkel een plezier om te verkennen, wat resulteert in langere bezoektijden en hogere betrokkenheid.

Gebruikersgericht: We ontwerpen de winkel met de gebruiker in gedachten. Elk element is zorgvuldig geplaatst om een naadloze en plezierige ervaring te bieden.

Responsief: Of jouw bezoekers nu op een desktop, tablet of smartphone zitten, jouw webwinkel past zich moeiteloos aan aan elk apparaat, wat zorgt voor een consistente ervaring overal.

Resultaatgericht: Jouw online shop levert ook tastbare resultaten op, of het nu gaat om het genereren van leads, het verhogen van conversies of het verbeteren van jouw online aanwezigheid.

Klaar is klaar: Jouw shop wordt door ons geheel gemaakt, dus met content. Je hoeft na oplevering dis niet zelf aan de slag om je site te vullen.

We gaan graag ook voor jou aan de slag!

Zin in een webwinkel? Neem contact met ons op!