Websites

Wij maken prachtige websites die omzet genereren!

(06) 42 08 83 87

We gaan graag voor je aan de slag om ook jouw website tot een groot succes te maken. Bel ons nu!

Gemaakt met WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Je kunt je site gemakkelijk onderhouden en uitbreiden.

Goed vindbaar in Google

Jouw site is goed vindbaar in Google doordat we de site voorzien van de juiste SEO.

Veilig en snel

Jouw site is veilig en snel doordat we geen onnodige rommel in je website zetten en de site voorzien van de beste veiligheids plugins,

Wij maken WordPress websites

Waarom maken wij WordPress Websites?

Als het gaat om het kiezen van een Content Management Systeem (CMS) voor het bouwen van websites, staat WordPress bovenaan de lijst voor veel webbureaus, en met goede reden!

WordPress biedt ons de tools, flexibiliteit en ondersteuning die we nodig hebben om hoogwaardige websites te leveren aan jou als onze klant, waardoor het de voorkeurskeuze blijft voor het bouwen van digitale ervaringen!

Wat is een CMS en wat is WordPress
WordPress Websites

WordPress Websites waar je jaren mee vooruit kunt

Gebruiksvriendelijk

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is voor zowel ontwikkelaars als eindgebruikers om content te beheren.

Flexibiliteit

WordPress biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit. Wij kunnen daardoor snel en efficiënt maatwerk websites ontwikkelen.

SEO-vriendelijk

WordPress is van nature geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit maakt het gemakkelijker voor websites om hoger te scoren in zoekresultaten.

Schaalbaar

WordPress kan meegroeien met de behoeften van een bedrijf. Bovendien wordt de veiligheid van WordPress voortdurend verbeterd.

Een website die bij jou past

Waarom een website van Webbureau Marcel Binken?

Fraai Design: Jouw website wordt visueel zeer aantrekkelijk. De site zal direct de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat bij bezoekers.

Vloeiende Functionaliteit: Met intuïtieve navigatie en soepele interacties wordt jouw website een plezier om te verkennen, wat resulteert in langere bezoektijden en hogere betrokkenheid.

Gebruikersgericht: We ontwerpen de site met de gebruiker in gedachten. Elk element is zorgvuldig geplaatst om een naadloze en plezierige ervaring te bieden.

Responsief: Of jouw bezoekers nu op een desktop, tablet of smartphone zitten, onze website past zich moeiteloos aan aan elk apparaat, wat zorgt voor een consistente ervaring overal.

Resultaatgericht: Jouw site levert ook tastbare resultaten op, of het nu gaat om het genereren van leads, het verhogen van conversies of het verbeteren van jouw online aanwezigheid.

Klaar is klaar: Jouw site wordt door ons geheel gemaakt, dus met content. Je hoeft na oplevering dis niet zelf aan de slag om je site te vullen.

Al vanaf € 990,-

Ben je een startende ondernemer en wil je een prachtig online visitekaartje? Dan helpen wij je graag met een prachtige website die jouw business een flitsende start geeft!

We gaan graag ook voor jou aan de slag!

Zin in een website? Neem contact met ons op!