Webbureau Marcel Binken

Wij helpen ondernemers met hun online succes!

Website under construction!

– Hoog in Google
– Optimale conversie
– Resultaatgericht

Website laten maken?

In de snel evoluerende wereld van vandaag is het hebben van een sterke online aanwezigheid cruciaal voor het succes van jouw onderneming. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf runt, een professionele website is een must!

Een goede website opent de deuren naar een wereldwijd publiek. Je vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf en je maakt een sterke indruk, ongeacht de omvang van jouw onderneming. Laat ons jou helpen bij het creëren van een op maat gemaakte website die werkt!

Jouw Website:

null

Speciaal voor jou

We maken je website helemaal speciaal voor jou, zoals jij de site wilt hebben. En we maken de site helemaal af, dus met inhoud. Klaar is klaar. Je hoeft dus niet zelf ook nog eens je website zelf te vullen.
null

Gericht op jouw doelgroep

Iedere website is anders. Het is belangrijk dat de site jouw doelgroep aanspreekt en ze graag met jou in zee gaan. Conversie genereren heet dat. Daarom ontwerpen we je je site zodanig dat die klanten oplevert.
null

Hoog in Google

Door een uitgekiende SEO, SEA en een Online Marketing strategie zorgen we ervoor dat je site snel omhoog schiet in de ranking. Zo word je site goed gevonden en staat deze in the picture bij veel potentiële klanten.

Portfolio

Hier zijn we trots op. Een greep uit ons recente portfolio!

Even voorstellen?

Welkom op mijn online thuisbasis! Mijn naam is Marcel Binken: ik ben een veelzijdige professional en ik heb me gespecialiseerd in webdesign, WordPress en online marketing.

Met een passie voor het creëren van doeltreffende en aantrekkelijke digitale ervaringen, help ik bedrijven en individuen om online succes te behalen.

Graag help ik jou ook!

Meer over Marcel